Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Bitka kvůli prodeji drog v Plzni na Borech

Konflikt před Sakramentem řešili strážníci i policisté

6. května 2018 17:11 , aktualizace 18:47

Drogy

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes odpoledne došlo v Plzni na Borech v Zámečnické ulici ke rvačce v restauraci na záchodě. Na místo vyjela hlídka strážníků, která zajistila jak poškozeného, tak i podezřelého. Rozpoznat šli snadno, zatímco starší muž měl od krve obličej, mladší ruce a k tomu ještě odřené klouby.

     Právě podezřelý mladý muž se strážníky odmítal spolupracovat, do jednoho začal strkat, vulgárně mu nadávat a snažil se z místa odejít. Strážník mladého muže opakovaně vyzval, aby na místě zůstal, ale poté, co se ho muž pokusil znovu odstrčit, strážník ho svedl na zem a nasadil mu pouta.

     Na místo se začaly sjíždět i hlídky policie, policisté pomohli situaci uklidnit, převzali si podezřelého, který na celou ulici začal řvát, že důvodem rvačky měl být údajný prodej drog. Na místo byl tedy přivolán i psovod se psem určeným na vyhledávání drog a ten provedl prohlídku osob i prostor restaurace.

     Mezitím se situace na ulici začala komplikovat příchodem dalších osob, zajištěný mladík přestal s policisty spolupracovat, začal se před nimi předvádět a mimo jiné i odmítal nastoupit do služebního vozu.
     Tyto další osoby se také snažily rozpoutat hádku s hosty restaurace Sakramento a nebýt policistů, zřejmě by se servali znovu.

      Policisté podezřelého převezli k podání vysvětlení a vyhrocenou situaci znovu uklidnili. Pak již vše přebral výjezd kriminální policie.   
     "My na místě zasahovali a případem napadení v baru se nyní intenzivně zabýváme. Dle předběžných informací mělo dojít k napadení muže narozeného v roce 1979 mužem narozeným v roce 1995. My nyní řešíme nejen případ fyzického napadení, ale i další možnou trestnou činnost,"
uvedla mluvčí policie a tím, že v současné době nelze k případu uvést více podrobností.

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.