Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Tři pachatelé zaútočili na revizora noži a obuškem

Útok kopanci, mlácením ale i obuškem, noži či stříkačkou zažil dnes v noci muž v Plzni

21. července 2019 16:56 , aktualizace 17:06

Partner článku – Alfa Tactical


     V noci na dnešek došlo na Lochotíně v tramvaji č. 4 k napadení revizora PMDP. Revizor, který nebyl ve službě, jel v tramvaji, kde se náhodou setkal se třemi lidmi, které údajně před několika dny sám pokutoval.
     Podle informací přímo z místa jeden z těchto cestujících, když revizora poznal, začal mu značně vulgárně nadávat a řvát na celý vůz. Revizor, který nechtěl konflikt řešit v tramvaji a ohrozit tak nevinné cestující, vyzval tyto cestující k tomu, aby tramvaj opustili, že vše mohou vyřešit venku.
     Revizor se na zastávce Boženy Němcové, kde všichni vystoupili, pokusil přivolat policii, ale jeden z mužů vyšší postavy a tmavé pleti ho napadl gumovým obuškem. Revizor byl ale fyzicky zdatný a obušku se ubránil. Do rvačky se v tu chvíli zapojili další mladík a žena. 
     Revizorovi se však nejen dařilo ubránit se, ale dokonce i začal rvačku vyhrávat, takže útočníci vytáhli nože, revizora obstoupili a údajně mu snad měli vyhrožovat i injekční stříkačkou.
     "Událost viděl syn, který mě zavolal k oknu, někdo tam řval policie, policie. Řezali tam nějakýho chlapa a padaly velké rány a pak se přihnaly asi čtyři auta policie," uvedl nám svědek, který celou událost viděl z okna.
     "Případ intenzivně šetříme a již jsou zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Na místě jsme zajistili tři osoby ozbrojené noži a gumovým obuškem. Během incidentu došlo ke zranění revizora, který sám na místo volal policii," uvedla mluvčí policie.
     Revizor si ze rvačky odnesl pohmožděnou nohu zřejmě od kopance a asi zlomenou ruku, kterou má nyní v sádře.

Obdobné útoky se již bohužel v Plzni staly:

Afričan zbil a těžce zranil revizora!

Afričan zbil a těžce zranil revizora!

08. 09. 2016, 12:25

Na místě zasahuje několik hlídek PČR, MP a také záchranáři

Rumuni napadli muže v tramvaji

Rumuni napadli muže v tramvaji

06. 07. 2017, 17:10, aktualizace 06. 07. 2017, 21:42

Cizinci v Plzni v MHD neplatí a jejich útoky na revizory přibývají

Slovák Faško nožem napadl tři revizory

Slovák Faško nožem napadl tři revizory

08. 03. 2017, 17:36, aktualizace 10. 03. 2017, 17:34

Dnes byl odsouzen na čtyři roky nepodmíněně


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.