Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Aktualizováno: Několik osob se v neděli ráno servalo v centru Plzně

Ranní bitka na Americké - zasahovala policie i záchranáři

7. června 2021 11:58 , aktualizace 11:59

Partner článku – Alfa Tactical

     Dnes ráno kolem půl sedmé došlo v Plzni na Americké třídě ke rvačce, respektive podle svědků hned k několika po sobě jdoucím konfliktům. Vše podle těchto svědků mělo začít již v Martinské ulici, pak se přesunulo na zastávku MHD a skončilo policejním zákrokem na křižovatce s Prokopovou ulicí. "Podle mě byli všichni ožralí, šla jsem od řeky, uslyšela křik a to už se mlátili na ostrůvku jak je přechod a jeden tam zůstal ležet. Pak byli další u Žabky a tam to začalo znovu," popsala svědkyně.


     Policie na místě zajistila několik opilých osob, jednoho muže transportovali na protialkoholní záchytnou stanici a dalšího převzali záchranáři. Mluvčí policie nám uvedla, že k této události zatím policie nemá moc informací. Opilost účastníků znemožnila okamžité výslechy, takže policisté zatím zahájili úkony trestního řízení, vyhodnocují kamerové záznamy a případem se dále zabývají.

Aktualizace 7.6.:

     Policisté nám dnes doplnili další informace. Hlídky na místo dorazily již když konflikt končil a policisté zaznamenali pouze dva peroucí se muže, Čecha a cizince narozené v letech 1999 a 2000. Jeden z mužů nedbal výzev, z místa se pokusil utéct a musely být proti němu použity donucovací prostředky.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.