Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Bomba vyklidila Májovku, policie pachatele okamžitě dopadla

K další nahlášené bombě v Plzni dnes odpoledne vyjížděli policisté

28. října 2017 15:44 , aktualizace 16:08

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Dnes odpoledne v Plzni vyjížděli policisté do restaurace Májovka, protože anonymní volající na tísňovou linku policie oznámil, že je v restauraci uložena bomba. "Byly tady asi čtyři auta policie, ohradili hospodu páskou a všichni jsme museli ven," řekla nám žena na místě.
     Policisté po uzavření provozovny začali s prohlídkou a na místo dorazil i krajský psovod se psem speciálně vycvičeným na hledání výbušnin.
     Ještě během prohlídky volal ten samý oznamovatel ještě jednou a opět vyhrožoval. Díky následnému rychlému policejnímu zásahu byl pachatel v krátké době zadržen. Muž v době hlášení bomby nebyl u této provozovny, ale v jiné části Plzně. Policie nakonec žádnou výbušninu v hospodě nenašla.
     Muž narozený v roce 1966 se k oznámení již přiznal, ale protože je pod vlivem alkoholu, policie ho zatím vyslýchat nebude a umístila ho do cely.
     Muž je nyní podezřelý z trestného činu šíření poplašné zprávy a hrozí mu až tři roky.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.