Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Autobus se pod viadukt nevešel

Střechu autobusu náraz do konstrukce viaduktu doslova očesal

8. dubna 2022 16:41 , aktualizace 16:41

Doprava Nehody

   Včera krátce před jednou hodinou odpoledne došlo v Meclově k dopravní nehodě autobusu. "Řidič autobusu Iveco jel ve směru od místního vlakového nádraží ke křižovatce se silnicí II. třídy č. 1962, nerespektoval svislé dopravní značení Zákaz vjezdu vozidel, jejichž výška přesahuje vyznačenou mez 2,8 metrů a s autobusem vjel pod železniční most. Tím došlo k nárazu střešní části autobusu do mostu a ze střechy autobusu se utrhla nástavba klimatizace a střešní poklopy nouzových východů," popsala tisková mluvčí policie.
    Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo ke zranění osob a nebyl ani omezen provoz na železniční trati. Na místo se dostavili zaměstnanci Správy železnic, kteří po prohlídce mostu zjistili, že při nárazu nedošlo k poškození mostní konstrukce, ale pouze k odření nátěru. 
     Požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. 

Foto PČR, foto viaduktu Google streetview

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.