Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou osobních aut

Z místa nehody byly transportovány dvě ženy

9. listopadu 2021 15:47 , aktualizace 16:17

Doprava Nehody

     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo v Lipové ulici v Dobřanech, přímo u psychiatrické nemocnice, k dopravní nehodě, při které se střetly osobní vozy Škoda a Peugeot. Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění, k nehodě vyjely všechny záchranné složky.
     Dobřanští a přeštičtí hasiči poskytli zraněným ženám předlékařskou pomoc, zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu. Záchranáři si mezitím převzali do péče dvě ženy. "Z místa jsme transportovali dvě ženy narozené v letech 1946 a 1976 s lehkými zraněními do Stodské nemocnice," uvedli záchranáři.
     "Řidička narozená v roce 1946 a jedoucí ve voze Peugeot od obce Vstiš směrem do Dobřan dle všeho nedala přednost řidičce narozené v roce 1976 jedoucí ve voze Škoda Octavia," uvedla mluvčí policie s tím, že u obou žen bylo vyloučeno požití alkoholu a nehoda je stále ještě v šetření dopravních policistů.

Foto Hasiči

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.