Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Čelní střet, devět zraněných a z toho čtyři děti

Do článku o dnešní vážné dopravní nehodě na silnici č. 20 byly doplněny další informace

Autor: mn sobota 10. února 20:14 , aktualizace 22:03

Partner článku – Express servis


     V sobotu večer kolem osmé hodiny došlo na silnici č. 20 vedoucí z Plzně do Karlových Varů, u odbočky na Kejšovice, k velmi vážné dopravní nehodě, konkrétně čelnímu střetu dvou vozidel.

     Z místa bylo hlášeno více vážně zraněných osob, takže záchranáři událost řeší v režimu HPO (hromadné postižení osob). Na místě v tuto chvíli zasahují všechny záchranné složky včetně hasičů z Plzeňského i Karlovarského kraje a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní.

     Silnice je zcela uzavřena a doprava je odkloněna přes Chudeč-Častěnín-Březín-Račín-Trhomné.

     "My i ostatní složky IZS jsme na místě a nehodu řešíme v režimu HPO. Celkem je zde devět účastníků nehody," uvedla nám mluvčí záchranářů s tím, že další informace doplní později.

      Na místě pochopitelně zasahují i policisté, ale v tuto chvíli nelze uvolnit více informací.

Aktualizace:

     Podle několika čtenářů, kteří touto silnicí projížděli, byla v místě nehody velmi hustá mlha.

20,50 h     "Záchranáři mají v péči pět dospělých a čtyři děti, celkem na místě zasahuje pět výjezdových skupin a inspektor provozu," doplnila mluvčí záchranářů s tím, že vrtulník LZS musel být odvolán kvůli počasí.

     Mezi zraněnými je i těhotná žena.

21,20 h     "Řidič narozený v roce 1991 jedoucí s vozidlem Volvo XC90 směrem od Plzně na Bezvěrov před obcí Trhomné při průjezdu pravotočivou zatáčkou z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Opel Zafira, které řídila řidička narozená v roce 1990.
     Dechové zkoušky nebylo možné provést, byl proto nařízen odběr krve v nemocnici,"
uvedl nám mluvčí policie s tím že přesnou příčinou a dalšími okolnostmi nehody se dále budou zabývat policisté z územního odboru Plzeň-venkov.

21,30 h     "Aktuálně jsou všichni účastníci nehody transportováni do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Čtyři utrpěli středně vážná zranění, jde o muže a ženu středního věku a dvě děti ve věku osm a šest let.
     Dalších pět účastníků utrpělo lehčí zranění, ale je u nich nutná kontrola a observace. Jde o dvě ženy, muže středního věku a dvě děti kolem pěti až šesti let," aktualizovala informace mluvčí záchranářů.

foto: Ilustrační


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.