Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet dvou aut

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky

24. března 2023 18:20 , aktualizace 18:39

Doprava Nehody Záchranáři


     Dnes odpoledne po čtvrté hodině došlo nedaleko Boru na Tachovsku k dopravní nehodě, během které se čelně střetla dvě osobní vozidla. Z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření, pomocí sorbentu zlikvidovali značné množství uniklých provozních kapalin a asistovali záchranářům při ošetřování zraněných.
     "Z místa jsme transportovali ženu narozenou v roce 1964 a muže v roce 1958, oba s lehčími zraněními do nemocnice ve Stodu," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo pak popsal mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1967 a jedoucí s osobním vozem Škoda Octavia směrem od Bonětic na Tachov nedal přednost protijedoucí Škodě Felicia, kterou řídil muž narozený v roce 1958. S tímto mužem ve voze cestovala i spolujezdkyně narozená v roce 1964. Při nehodě byli zraněni oba cestující z Felicie."

     Policisté u obou řidičů vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.

Foto Hasiči

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.