Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet nákladního a osobního vozu

Velmi vážná dopravní nehoda zcela uzavřela silnici na Líně a přistává zde vrtulník LZS

2. července 2020 19:03 , aktualizace 21:16

Doprava Nehody


     Dnes kolem šesté hodiny večer došlo na silnici mezi Sulkovem a Líněmi k velmi vážné dopravní nehodě. Střetlo se zde nákladního vozidlo DAF s vozem Audi, přičemž byly ještě další dva osobní vozy, Peugeot a Renault, poškozeny odletujícími kusy. Audi a nákladní vůz po střety vyjely ze silnice a Audi navíc začalo v motorové části hořet. Požár se naštěstí podařilo zvládnout pomocí hasicích přístrojů.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky a vzlétl vrtulník LZS, hasiči z vraku Audi vyprostili vážně zraněného řidiče a zajistili místo události. Záchranáři si do péče převzali řidiče z osobního vozu, jednalo se o cizince narozeného v roce 1987, a letecky ho transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Řidič DAFu narozený v roce 1986 vyvázl nezraněn. 
     Dle informací z místa mělo rychle jedoucí vozidlo Audi přejet do protisměru a čelně se střetnout s protijedoucím nákladním vozem. Tuto verzi svědků však zatím policisté nepotvrdili, protože nehodu na místě stále ještě šetří.
     Silnice byla v obou směrech uzavřena a byla stanovena objízdná trasa. Test na alkohol byl u tří řidičů negativní, pouze u řidiče Audi nebyla dechová zkouška možná vzhledem k jeho rozsáhlým zranění, takže byl u něj nařízen odběr krve.

Na téže silnici došlo předevčírem ke smrtelné dopravní nehodě a také se jednalo o čelní střet osobního vozu s nákladním:

Čelní střet s kamionem muž nepřežil, o život ženy nyní bojují lékaři

Čelní střet s kamionem muž nepřežil, o život ženy nyní bojují lékaři

30. 06. 2020, 19:46, aktualizace 01. 07. 2020, 08:49

Tragická dopravní nehoda zablokovala hlavní tah z Plzně na Domažlice


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.