Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet - na místě tři zraněné ženy

U Dobřan zasahují všechny záchranné složky

8. května 2022 18:57 , aktualizace 19:30

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

     Dnes kolem páté hodiny odpoledne došlo na křižovatce hlavního tahu z Plzně na Klatovy a silnice z Dobřan na Štěnovice ke střetu dvou osobních vozů.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody, poskytli zraněným ženám předlékařskou první pomoc, provedli protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních kapalin pomocí sorbentu. Dále hasiči asistovali záchranářům při ošetřování zraněných žen a policistům při řízení dopravy.

     Záchranáři si do péče převzali a po ošetření na místě do nemocnice transportovali tři ženy, řidičku vozu Mazda a řidičku i spolujezdkyni z vozu Škoda.

     Podle tiskové mluvčí policie řidička narozená v roce 1999 s vozem Škoda Octavia jela od Dobřan a při odbočení vlevo nedala přednost protijedoucímu vozu Mazda řízenému ženou narozenou v roce 2000.
     Policisté u obou řidiček vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a nehodou se dále zabývají.

     Nehoda částečně blokuje dopravu, místo je ale s opatrností průjezdné.



KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.