Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet osobního vozu s nákladním

U nehody zasahují všechny záchranné složky

17. února 2023 17:14 , aktualizace 20:15

Doprava Nehody Záchranáři

    Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na silnici č. 26 mezi Staňkovem a obcí Ohučov k dopravní nehodě, při které se čelně střetl nákladní vůz s osobním. Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali dva zraněné. Nákladní vůz řídil Polák, osobní český řidič a oba měli veliké štěstí, že z hrozivě vyhlížející nehody vyvázli bez vážných zranění. "Muže narozené v letech 1969 a 1950 jsme transportovali do nemocnice ve Stodu," uvedli nám záchranáři.

    "Cizinec narozený v roce 1969 jel s vozem Renault Master jel ve směru od Staňkova na Ohučov a dle všeho nepřizpůsobil rychlost, takže na vlhké vozovce při odbočování dostal smyk a přejel do protisměru, kde se střetl s vozem Škoda Octavia řidiče narozeného v roce 1950. Po střetu byl Renault navíc odmrštěn do silničního příkopu," popsala nehodu tisková mluvčí policie s tím, že u obou řidičů bylo požití alkoholu vyloučeno dechovými zkouškami a policisté se nehodou dále zabývají.

    Místo nehody je s opatrností průjezdné.

Foto HZS

Plzeňské želvy

Plzeňské želvy je tradiční plzeňské služba na odvoz vozu klienta. Fungují nepřetržitě již od roku 2008 a od té doby odvezly přes 200 tisíc vozů a přispívají tak k větší bezpečnosti na silnicích v Plzni a okolí. Odvoz vozu si můžete volat 7 dní v týdnů na čísle 607 202 202.