Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidička nedala přednost Kaipanu

Při dnešní odpolední dopravní nehodě byli zraněni tři lidé

15. srpna 2023 15:20 , aktualizace 16:05

Doprava Nehody


     Dnes ve dvě hodiny odpoledne došlo na silnici mezi Krsy, Konstantinovými Lázněmi a Ostrovem u Bezdružic k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.
     Z místa bylo hlášeno zranění několika osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali celkem tři zraněné osoby.

     Jak k nehodě došlo, nám popsala tisková mluvčí policie: "Řidička narozená v roce 1992 jela s osobním vozidlem značky Hyundai po silnici mezi Krsy a Konstantinovými Lázněmi a odbočovala v trojramenné křižovatce vlevo na Ostrov u Bezdružic. Přitom nedala přednost v jízdě protijedoucímu kabrioletu značky Kaipan, který odbočoval vpravo také na Ostrov u Bezdružic, a došlo ke střetu.
     Zranění utrpěla řidička vozidla Hyundai, řidič vozidla Kaipan narozený v roce 1956 a jeho spolujezdkyně narozená v roce 1965. Dechové zkoušky byly u obou účastníků dopravní nehody negativní."

     Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu Plzeň venkov. Provoz je v místě v současné době řízen kyvadlově.

Foto: HZS

 



Pdigital

Orientujeme se na výkonnostní kampaně a budování značky na sociálních sítích. Naší expertízou jsou PPC kampaně a správa sociálních sítí (obsah i výkonnostní kampaně).