Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet vozů

Za vážnou dopravní nehodou byl dle všeho mikrospánek řidiče

Autor: Jana Holá středa 21. února 14:14 , aktualizace 14:19

Nehody

Partner článku – www.rb.cz


     Včera krátce před pátou hodinou odpoledne došlo na silnici v obci Nové Sedlo - Chranišov na Sokolovsku k dopravní nehodě, během které se čelně střetla dvě osobních vozidla.

     K nehodě samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou řidičku, která byla po ošetření transportována do nemocnice.

     "K nehodě mělo dojít tak, že jednapadesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda jedoucí ve směru z Nového Sedla do Chodova zřejmě vlivem mikrospánku přejel do protisměru, kde následně narazil do protijedoucího vozidla značky Škoda, které řídila sedmačtyřicetiletá žena," popsal nám nehodu mluvčí policie s tím, že policisté u řidičů provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem. 

     Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů. 


 


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!