Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jela bez řidičáku, zavinila nehodu, zranila dítě a pak ještě ztropila trapnou scénu

Tak tato dopravní nehoda bude mít pro ženu narozenou v roce 1989 velice nepříjemnou dohru

Autor: Karel Aleš čtvrtek 25. dubna 11:16 , aktualizace 11:26

Nehody

Partner článku – Vyresme.cz


     Dnes kolem osmé hodiny ráno došlo v Plánické ulici v Klatovech k dopravní nehodě, během které se čelně střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob včetně dítěte, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Záchranáři si do péče převzali muže a asi osmiletou holčičku. "Muž a dítě byli oba s lehkými zraněními transportováni k dovyšetření na chirurgické oddělení nemocnice v Klatovech," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Hasiči následně zajistili místo události, provedli protipožární opatření a po vyšetření nehody asistovali při naložení vozidel na odtah a poté komunikaci ještě uklidili.

      Podivné bylo podle svědků chování řidičky, která dle všeho nehodu zavinila. "Ta slepice se tu otáčela v křižovatce, vyrazila cizí auto ze silnice a pak tu ještě dělala scény a řvala na celou ulici, že neřídila ona," popsala nám průběh události procházející žena.

     Následná lustrace policisty velmi rychle ukázala, proč se žena ke svému "výkonu" nehlásila, za volantem totiž neměla co dělat. "Řidička narozená v roce 1989 jedoucí s osobním vozidlem Renault při otáčení v křižovatce vjela do protisměru, kde se čelně střetla s vozidlem tovární značky Peugeot řidiče narozeného v roce 1987. Řidič a jeho spolujedoucí dívka narozená v roce 2016 utrpěli zranění.
     Řidič i řidička měli dechovou zkoušku negativní, dopravní policisté ale při šetření dopravní nehody zjistili, že žena řídila vozidlo, ačkoliv není držitelkou řidičského oprávnění,"
sdělila nám k nehodě tisková mluvčí policie s tím, že policisté se případem dále zabývají.

Foto Hasiči

Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.