Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při kontrolách chat se zaučoval i roztomilý policejní nováček

Čtyřnohý maličkatý policista v zácviku Anubísek odkoukával vše od staršího kolegy

Autor: Petr Novák pondělí 18. března 15:58 , aktualizace 16:19

Policie Zvířata

Partner článku – Remont-car


      Že policisté mimo sezónu pravidelně kontrolují i chatové oblasti a zahrádkářské kolonie, čímž se snaží o prevenci proti vloupání do dočasně prázdných objektů a krádežím v nich uložených věcí, již z mnoha našich článků víte.

      Tentokrát ale asi každý, kdo hlídku potkal, zřejmě nevěřil vlastním očím. Kolem policistů se totiž batolilo štěně, také se tvářilo velmi ustaraně a také velmi pečlivě kontrolovalo chaty.

     Jak nám vysvětlil mluvčí policie, krom kontrol totiž tyto akce mohou posloužit i jako součást výcviku. Jako příležitost k předání zkušeností nové posile tak využili poslední kontrolu chatových oblast na Sokolovsku psovod se svým služebním psem Orinem a na akci s sebou vzali budoucího parťáka Anubise, který tak měl možnost od staršího čtyřnohého kolegy odkoukat, co a jak. 

      "Nabírání nových zkušeností je pro chlupatého policejního nováčka velmi důležitou součástí výcviku, aby i on mohl být jednou nepostradatelným členem policejního týmu," dokončil mluvčí policie.

     Malinkatému Anubískovi přejeme do života mnoho štěstí, zdraví a samozřejmě také hodně zadržených pachatelů.

Foto PČR


Remont-car

Moderní multiznačkový autoservis s důrazem na kvalitu služeb a moderním pracovním prostředím Diagnostika Servis | Odtah | Likvidace pojistných událostí | Další služby