Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda pod CAN

Chodec utrpěl mimo jiné i otevřenou zlomeninu nohy

21. října 2021 10:53 , aktualizace 10:53

Cizinci

     V noci na dnešek před půl desátou došlo v Plzni na křižovatce ulic Kalikova a Přemyslova k velmi vážné dopravní nehodě. Osobní vozidlo BMW jedoucí ve směru z centra na Skvrňany na přechodu pro chodce srazilo a velmi vážně zranilo chodce. Jako první u nehody zastavili a první pomoc zraněnému začali poskytovat plzeňští dobrovolní hasiči z Koterova. Ti muži zastavili krvácení a monitorovali jeho životní funkce až do příjezdu záchranných složek.
     Zraněného muže, který mimo jiné utrpěl i otevřenou zlomeninu nohy, záchranáři transportovali do nemocnice. Dle prvotních informací přecházel tento muž z Běloruska narozený v roce 1995 na červenou a vůz řízený mužem narozeným v roce 1997, který ho srazil, jel na zelenou, ale šetření nehody je teprve na počátku. S jistotou je zatím možné uvést, že provedený test na alkohol i drogy byl u řidiče negativní, chodec dechové zkoušky vzhledem k utrpěnému zranění nebyl schopen.

O den dříve, místo stejné

      K této vážné nehodě došlo pouze den poté, co o sto metrů dále tramvaj srazila a na místě usmrtila jiného chodce, který také špatně přecházel.

Chodec střet s tramvají nepřežil

Chodec střet s tramvají nepřežil

19. 10. 2021, 08:38, aktualizace 19. 10. 2021, 10:06

Muže na místě dvacet minut resuscitovali, bohužel marně

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!