Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dnes ráno došlo ke sražení již dvou chodců - Aktualizace

Zraněn byl muž středního věku, který vedl psa, i mladá dívka

4. ledna 2022 07:16 , aktualizace 12:16

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes ráno v sedm hodin došlo na Doudlevecké třídě v Plzni, poblíž křižovatky s Harantovo ulicí k dopravní nehodě, při které osobní vůz srazil chodce, který vedl psa.
      Na místo vyjely všechny záchranné složky, záchranáři si do péče převzali muže, který utrpěl zranění hlavy i nohou a transportovali jej do nemocnice. "Záchranáři na místě ošetřili muže narozeného v roce 1986 a se středně těžkými zraněními při vědomí ho transportovali na akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla mluvčí záchranné služby s tím, že pes byl nezraněn. Toho si poté převzala manželka muže.
     Podle svědků jel řidič s vozem Ford ve směru od centra směrem k zimnímu stadionu, přičemž na přechod pro chodce vstoupil přímo před jeho vozidlo muž středního věku a tak došlo ke střetu.
      Policisté u řidiče i chodce vyloučili požití alkoholu a nehodou se dále zabývají.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1963 jel s vozidlem značky Ford po ulici Doudlevecká od ulice U Trati k zimními stadionu. Po projetí křižovatkou ulic Doudlevecká, Harantova a U Radbuzy došlo ke střetu s chodcem narozeným v roce 1986, který přecházel vozovku po přechodu pro chodce ve směru zleva doprava z pohledu řidiče. Alkohol byl u obou účastníků na místě vyloučen dechovými zkouškami," popsala tisková mluvčí policie s tím, že příčina a okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření. 

     K dalšímu střetu s chodcem došlo dnes kolem půl osmé ráno i v Horšovském Týně v ulici Jana Littrowa, kde byla sražena mladá dívka:

Student srazil autem studentku

Student srazil autem studentku

04. 01. 2022, 12:05

Podrobné informace k dnešnímu druhému sražení chodce


 



 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!