Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Asistentku s dítětem srazilo její vlastní auto

Jedenáctiletý chlapec utrpěl vážnou zlomeninu nohy

1. března 2023 17:39 , aktualizace 19:07

Nehody Záchranáři

     Dnes kolem druhé hodiny odpoledne došlo v Plaské ulici v Plzni na Bolevci k vážné dopravní nehodě. Podle svědků se z parkoviště před jedním z domů ozvala rána, a když se lidé přiběhli podívat, co se stalo, nalezli na trávě a obrubníku havarovaný vůz Mazda, vedle kterého na vozovce ležela žena v šoku a krvácející asi jedenáctiletý chlapec.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události, zatímco záchranáři si do péče převzali oba zraněné, tedy ženu s úrazem hlavy a hocha s vážnou zlomeninou nohy v oblasti kotníku.
     "Chlapce mladšího školního věku jsme transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň se středně těžkým zraněním. Ženu narozenou v roce 1978 záchranáři transportovali také do Fakultní nemocnice Plzeň k observaci," uvedli nám záchranáři. 

      Jak ke zranění chlapce a ženy došlo popsala tisková mluvčí policie: "Asistentka chlapci svěřila klíče od vozidla, aby si dal tašku do kufru, chlapec si ale otevřel dveře a sedl si na místo řidiče. Když si toho žena všimla, rozeběhla se k němu, ale mezitím se chlapci podařilo vůz odbrzdit, ten se rozjel vzad a žena, která se snažila chlapce vytáhnout, se i s ním dostala mezi otevřené dveře a spodní okraj vozidla." 
      Zatímco žena s chlapcem zůstali zranění na vozovce, vůz pokračoval přes obrubník na trávník, kde ho zastavil náraz do pařezu.

      Policisté u ženy vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají. 


 


Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost