Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jezdec se i se svou čtyřkolkou zřítil do strže

Na místo mimo pozemní záchranné jednotky letěl i vrtulník LZS

11. června 2022 18:31 , aktualizace 19:46

     Dnes odpoledne před půl jednou došlo nedaleko obce Stříbrná na Sokolovsku k velmi vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno, že se jezdec na čtyřkolce i se svým strojem zřítil do asi třímetrové strže, kde ho jeho čtyřkolka zavalila.

     Na místo proto okamžitě vyrazili pozemní cestou hasiči, záchranáři, policisté, horská služba a z letiště v Líních také vzlétl vrtulník Letecké záchranné služby.
     "Hasiči společně se záchranáři a horskou službou provedli vyproštění řidiče ze spatně přístupného terénu. Velitel zásahu si vyžádal i jednotku dobrovolných hasičů Kraslice na zajištění místa pro přistání vrtulníku letecké záchranné služby na nedalekém odstavném parkovišti," uvedli k nehodě hasiči.

     Policisté dechovou zkouškou vyloučili u řidiče narozeného v roce 1965 požití alkoholu před jízdou a nehodou se dále zabývají.
     Zraněného muže si převzali letečtí záchranáři a s vážnými zraněními horní části těla, naštěstí ale při vědomí, ho transportovali na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň.

Foto: HZS

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!