Pátrání

Jezdec na čtyřkolce srazil chodce a z místa ujel

Nehoda nebo úmysl? Policisté šetří událost, ke které došlo v Plzni u Boleváku

Autor: Karel Aleš pondělí 27. května 14:50 , aktualizace pátek 28. června 11:05

Nehody Pátrání


     Policie se zabývá událostí, ke které došlo v sobotu po deváté hodině večer u 
travnaté plochy za kempem Ostende v Plzni u Boleveckého rybníka. Z místa bylo hlášeno, že jezdec na čtyřkolce srazil a zranil muže, který stál se ženou na krajnici, takže k nehodě vyjeli nejen policisté, ale i záchranáři.

     Po příjezdu záchranných složek se ale ukázalo, že řidič čtyřkolky po střetu s mužem z místa bez poskytnutí pomoci nepochopitelně ujel. 

     "Záchranáři si převzali muže narozeného v roce 1973, který byl transportován na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla mluvčí záchranářů.

     "Řidič čtyřkolky vyjížděl z travnaté plochy za kempem Ostende v Plzni u Boleveckého rybníka a srazil muže narozeného v roce 1973, který stál na krajnici se ženou. Z místa nehody poté ujel. U chodce byla provedena dechová zkouška, kdy byla naměřena hodnota přes dvě promile alkoholu. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," popsala nám událost mluvčí policie.

     Dle informací z místa se ale nemělo jednat o nehodu, nýbrž o úmysl jezdce, který do muže najel záměrně, snad kvůli jeho sporům se ženou. 
     Tuto verzi nám mluvčí policie nepotvrdila, ale ani nevyloučila s tím, že policisté se případem stále ještě zabývají.

     Policisté rádi přijmou svědectví všech, kteří tuto událost viděli nebo k ní mají jakékoli informace.

Foto: ilustrační

Pekelný ostrov

První červencový víkend proběhne na ostrově v Holýšově již jedenáctý ročník rockového open air festivalu Pekelný ostrov. Vše začne již ve čtvrtek 4. července v podvečer Warm up party, na kterou je pro všechny vstup zdarma.