Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Z městského úřadu se ozvaly výstřely, na místě jsou mrtví i zranění - jde o cvičení

Taktické cvičení, které v tuto chvíli stále ještě probíhá, má prověřit součinnost všech záchranných složek

10. listopadu 2022 09:36 , aktualizace 17:32

Cvičení Hasiči Záchranáři Zásahová jednotka

Partner článku – Alfa Tactical

     "Neznámý muž začal střílet na městském úřadě, usmrtil a zranil několik lidí a pak se zabarikádoval v jedné z kanceláří," - to je námět součinnostního taktického cvičení, které od dnešních devíti hodin dopoledne probíhá v Horažďovicích na náměstí za účasti všech složek integrovaného záchranného systému včetně krajské zásahové jednotky policie.

     "Tématem cvičení je útok aktivního střelce v administrativní budově, za kterým zůstává větší počet zraněných či mrtvých osob. Cílem cvičení je nácvik činností a koordinace všech složek integrovaného záchranného systému. Dalším z cílů je prověření spolupráce mezi Krajským ředitelstvím policie Plzeňského a Jihočeského kraje, neboť v případě mimořádné události, která se stala na hranici krajů, jsou na místo vyslány všechny dostupné síly a prostředky z blízkého okolí," popsala nám tisková mluvčí policie.

      Cvičení v tuto chvíli ještě probíhá, podrobnou zprávu doplníme hned, jak bude k dispozici.

Foto HZS

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.