Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Střet auta s cyklistou

Starší muž utrpěl zranění, se kterým musel být transportován do nemocnice

14. září 2022 08:57 , aktualizace 09:39

Cyklista Nehody Záchranáři

     Včera před půl pátou odpoledne došlo na silnici 191 u Dolní Lhoty u Janovic nad Úhlavou k dopravní nehodě, při které se osobní vůz střetl s cyklistou.

     Z místa bylo hlášeno zranění staršího cyklisty, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. "Cyklistu transportujeme pozemní cestou se středně těžkým poraněním do Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

     "Pětasedmdesátiletý muž z Klatov s jízdním kolem s nainstalovaným elektromotorem zřejmě vyjížděl z prostoru autobusové zastávky na komunikaci II. třídy číslo 191 u křižovatky na obec Dolní Lhota a Vacovy, ve směru jízdy od obce Janovice nad Úhlavou na Klatovy.
     Při vyjíždění cyklisty došlo ke střetu s vozidlem značky Opel, jedoucím ve směru na Klatovy, kdy jeho řidič chtěl zabránit střetu s mužem na kole, strhl řízení vlevo a došlo ke střetu pravého předního nárazníku s předním kolem cyklisty a jeho pádu na vozovku,"
popsala tisková mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky byly u řidiče i cyklisty s negativními výsledky.

     Okolnostmi nehody se policisté dále zabývají.

Foto ilustrační

T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.