Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Auto vyletělo z dálnice D5 a převrátilo se přes střechu

Mladý řidič nezvládl předjíždění a doslova vyletěl z dálnice

13. ledna 2023 13:25 , aktualizace 14:15

Dálnice Doprava Nehody

     Dnes před desátou hodinou dopoledne došlo na 109. kilometru dálnice D5 ve směru z Rozvadova na Plzeň, přibližně na úrovni Kladrub, k dopravní nehodě, při které osobní vůz s německými registračními značkami vyletěl z tělesa dálnice, převrátil se přes střechu a zůstal viset na svahu.  

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, zatímco řidiče převzali záchranáři. Ukázalo se ale, že měl obrovské štěstí a z děsivě vypadající nehody vyvázl v podstatě bez zranění.

     "Řidič narozený v roce 2000 s vozidlem Fiat Punto nepřizpůsobil rychlost jízdy a při zařazování se do pravého jízdního pruhu po předjíždění vyjel mimo těleso dálnice," popsala tisková mluvčí policie s tím, že dechová zkouška provedená u řidiče byla s negativním výsledkem.

Foto PČR

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.