Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

S autem vyletěl z dálnice

Při nehodě utrpěli zranění dva muži

14. dubna 2022 08:20 , aktualizace 10:00

Dálnice Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před půl osmou ráno došlo na 62. dálnice D5 ve směru z Prahy na Plzeň za sjezdem na Rokycany k havárii osobního vozu Opel do příkopu.
     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření, záchranáři si do péče převzali řidiče a spolujezdce. "Na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň jsme se středně těžkými poraněními transportovali dva muže narozené v letech 1995 a 1979, oba při vědomí," uvedli záchranáři.
     "Řidič z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo z jízdního pruhu, najel na začátek svodidla a havaroval mimo těleso dálnice. Požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou," doplnila tisková mluvčí policie s tím, že po dobu šetření nehody a vyprošťování vozidla byl uzavřen pravý jízdní pruh dálnice, ale nyní již je úsek plně průjezdný.
     Okolnosti a příčinu nehody dále šetří policisté.

Foto PČR

 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.