Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Psychicky nemocný muž pod vlivem pervitinu ohrožoval dítě nožem

Teprve jedenáctiletou holčičku na cestě do školy napadl zfetovaný muž

4. května 2022 09:26 , aktualizace 09:43

Drogy Napadení Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical

      Velice dramatickou situaci prožily včera ráno děti, které cestou do školy vyděsil agresivní, psychicky nemocný muž pod vlivem pervitinu a navíc ještě ozbrojený nožem.

     Po Sušici se včera před osmou hodinou ráno pohyboval muž, zřejmě pod vlivem alkoholu nebo omamných látek, a snažil se vyprovokovat konflikt s několika lidmi. Nakonec si bohužel v parku u gymnázia vyhlédl skupinu dětí jdoucích do školy, a v ní konkrétně asi jedenáctiletou dívenku, kterou zezadu chytil za bundu a začal jí ohrožovat.

     Celé situace si naštěstí všimli ostatní děti i kolemjdoucí lidé, kteří agresora zahnali na útěk a díky jejich pozornosti se dívence krom pořádného šoku nic nestalo. 

     Po muži, který utekl směrem do Chelčického ulice, začalo okamžitě pátrat několik hlídek policie a po přibližně hodině se jim ho podle popisu podařilo vypátrat, zadržet a umístit do policejní cely.

     Podle našich informací se jedná o v Sušici dobře známého, psychicky nemocného muže, který si svůj zdravotní stav bohužel dál výrazně horší užíváním pervitinu. 

      Tisková mluvčí policie nám celý případ i zadržení muže potvrdila a uvedla, že šlo o muže narozeného v roce 1989, který měl pozitivní test na drogy, konkrétně na pervitin. Policisté se samozřejmě celým případem dále intenzivně zabývají.

      V průběhu dne také kriminalisté navštívili školu, do které napadená dívenka chodí, dětem celou situaci vysvětlili, poučili je jak s v obdobném případě chovat a o dané problematice s nimi diskutovali.

Foto ilustrační


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.