Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dopravní nehoda na D5, na místě zasahují všechny záchranné složky

Řidička se údajně čehosi lekla, strhla řízení a s vozem vyletěla z dálnice

25. května 2023 14:53 , aktualizace 15:08


     Dnes po jedné hodině odpoledne došlo na 140. kilometru dálnice D5 ve směru z Plzně na Rozvadov k havárii jednoho osobního vozu. Podle prvotních zpráv přímo z místa se vozidlo řízené ženou dostalo do smyku, přejelo šikmo dálnici z levého až do odstavného pruhu, vyjelo z vozovky, najelo na svah, poté se převrátilo a zůstalo ležet v odstavném pruhu na střeše.
     Z místa bylo hlášeno zranění minimálně jedné osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření, zlikvidovali uniklé provozní kapaliny a dvě osoby předali záchranářům.

     Podle policie k nehodě došlo tak, že řidička narozená v roce 1970 a cestující ve voze ještě se spolujezdcem narozeným v roce 1991, se údajně něčeho lekla, strhla řízení, skutečně přejela dálnici z levého až do odstavného pruhu, vyjela z vozovky, najela na svah a poté se s vozidlem převrátila.

      Dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu měla žena negativní a policisté se nehodou v tuto chvíli stále ještě na místě zabývají.

Foto: PČR, HZS


K velmi podobné nehodě došlo i v pondělí, v tomto případě se řidička lekla včely v kabině jejího auta

Mladá řidička se více věnovala včele než řízení

     V pondělí před jednou hodinou odpoledne došlo na silnici ze Sušice do Žichovic nedaleko Chmelné k dopravní nehodě, při které osobní vůz vyjel ze silnice a přerazil betonový sloup. Z místa bylo hlášeno zranění mladé ženy, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco zraněnou dívku si do péče převzali záchranáři.
     "Z místa transportovali ženu narozenou v roce 2004 do nemocnice v Klatovech," doplnili nám informace záchranáři.    

     "K nehodě došlo na silnici II/171 ve směru na Sušici, kde řidička narozená v roce 2004 jela s vozem Renault Clio a dle jejích slov jí okénkem do kabiny vozu vletěla včela. Následně žena v levotočivé zatáčce vyjela ze silnice a narazila do betonového sloupu veřejného rozhlasu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u řidičky vyloučeno a policisté se nehodou dále zabývají.

 


Pdigital

Orientujeme se na výkonnostní kampaně a budování značky na sociálních sítích. Naší expertízou jsou PPC kampaně a správa sociálních sítí (obsah i výkonnostní kampaně).