Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při nehodě utrpěly zranění tři děti školního věku

U včerejší večerní dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

10. října 2022 15:29 , aktualizace 15:29

Doprava Nehody

      Včera před osmou hodinou večer došlo na křížení hlavního tahu z Plzně na Klatovy a silnice z Dobřan na Robčice k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy.

      Z místa byl původně hlášen pouze únik provozních kapalin na silnici, takže k nehodě nejprve vyjeli jen dobrovolní hasiči z Dobřan a policisté. Po jejich příjezdu si ale tři děti školního věku, které cestovaly ve voze s babičkou, začaly stěžovat na bolest a nevolnost, takže byli na místo povoláni i záchranáři, kteří je po ošetření transportovali do nemocnice 

     "Řidička narozená v roce 1998 jela s vozem Škoda Octavia ve směru od Štěnovic na Dobřany a v prostoru křižovatky nedodržela bezpečnostní vzdálenost za vozem Škoda Citigo řidičky narozené v roce 1958. Následně došlo ke střetu vozidel, při kterém utrpěly zranění děti narozené v letech 2006, 2008 a 2011, cestující ve voze Škoda Citigo," popsala tisková mluvčí policie s tím, že požití alkoholu bylo u obou řidiček vyloučeno dechovými zkouškami. 

      Policisté se nehodou dále zabývají.

Foto Hasiči

 


T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.