Foto

Motorkář se v kraťasech a tričku smýkal štěrkem více než deset metrů

Vážně zraněného muže mimo jiné i s mnohačetnými povrchovými zraněními transportovali na Emergency

17. září 2023 18:22 , aktualizace 20:46

Nehody

     
     Dnes odpoledne kolem čtvrté hodiny došlo v Dobřanech u nádraží k dopravní nehodě, při které motocyklista oděný pouze v kraťasech a tričku jedoucí po štěrkové cestě na motorové tříkolce havaroval.

     Z místa bylo hlášeno jeho silné krvácení a možné vážné zranění, takže k nehodě vyjely všechny pozemní záchranné složky.

      Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření, dále poskytli součinnost záchranářům a po ukončení šetření nehody ještě museli provést úklid krevních skvrn.

      Záchranáři si do péče převzali středně těžce zraněného motocyklistu s mnohačetnými hlubokými i povrchovými zraněními a transportovali jej na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Podle informací přímo z místa jezdec svůj stroj nezvládl ve vyšší rychlosti a po havárii se na štěrku smýkal více než deset metrů.

     "Řidič narozený v roce 1990 během jízdy na místní komunikaci v Dobřanech nezvládl řízení tříkolky, havaroval a způsobil si zranění, se kterými byl transportován do nemocnice. Vzhledem ke svému zranění nebyl schopen dechové zkoušky a byl u něj nařízen odběr krve," uvedla nám mluvčí policie s tím, že přesnou příčinou se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto Hasiči

 


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly