Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet vozů na semaforech

Při dnešní ranní dopravní nehodě byli zraněni tři lidé

Autor: Karel Aleš pondělí 15. dubna 07:41 , aktualizace 08:47

Nehody

Partner článku – dokrabic.cz


     Dnes před šestou hodinou ráno došlo v ulici 28. října v Domažlicích k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění tří osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor události a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali všechny zraněné.

     "Muže narozeného v roce 1948 a dvě ženy narozené v letech 1948 a 1976 jsme transportovali s lehčími zraněními na Urgentní příjem Domažlické nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Řidič osobního automobilu tovární značky Volkswagen Sharan narozený v roce 1948 jel ve směru od obce Draženov a nedodržel bezpečnostní vzdálenost za osobním autem tovární značky Volkswagen Golf, jehož řidička narozená v roce 1976 zastavila na signál s červeným světlem "Stůj", a zezadu do jejího vozidla narazil. Při dopravní nehodě došlo k zranění řidiče vozidla Volkswagen Sharan, jeho spolujezdkyně narozené v roce 1948 i řidičky druhého vozu. Oba řidiči měli negativní dechovou zkoušku a škoda byla předběžně odhadnuta na částku 100 tisíc korun," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto Hasiči

dokrabic.cz

Jsme přepravní a vyklízecí společnost, která nabízí své stěhovací služby po celé České republice. Zejména se zaměřujeme na vyklízení bytů, stěhování domů nebo provozoven a bourání objektů. Vykupujeme interiérové nebo exteriérové vybavení a techniku.