Foto

Čelní střet vozů

Při dnešní ranní nehodě byli zraněni oba řidiči

21. září 2023 13:22 , aktualizace 13:28

Hasiči Záchranáři Policie Doprava Nehody


    Dnes v půl sedmé ráno došlo mezi Hodyní a Kralovicemi na severním Plzeňsku k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno zranění několika osob, takže k nehodě vyrazily všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali unikající provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali a do nemocnice transportovali dva zraněné.

    "Dva muži byli s lehčími zraněními transportováni na Akutní příjem Fakultní nemocnice Lochotín k dalšímu vyšetření," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1964 jel  s vozidlem Audi od Hodyně na Kralovice, kde v pravotočivé zatáčce z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru a střetl se s protijedoucím vozidlem Škoda Fabia, kterou řídil řidič narozený v roce 1969. Oba řidiči byli převezeni k lékařskému ošetření a dechové zkoušky měli negativní. Dopravní nehodu šetří policisté z územního odboru Plzeň venkov," popsala nám nehodu mluvčí policie.

     Po dobu zásahu byla komunikace průjezdná jedním pruhem.

Foto Hasiči

RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly