Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu čtyř vozů byli zraněni čtyři lidé včetně miminka

Senior náhle přejel do protisměru a způsobil tak řetězovou dopravní nehodu

Autor: Karel Aleš pondělí 18. března 18:50 , aktualizace 21:22

Doprava Nehody


     Dnes těsně po šesté hodině v podvečer došlo na výjezdu z Přeštic na Klatovy k vážné dopravní nehodě, během které se střetly čtyři osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno více zraněných, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky, silnice byla uzavřena a doprava byla vedena po objízdných trasách.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a jednu zraněnou osobu museli z vozidla vyprostit. Záchranáři si do péče převzali celkem čtyři zraněné.

     Podle prvotních informací z místa přejel senior se svým vozidlem značky Peugeot do protisměru a způsobil tak řetězovou dopravní nehodu.

     Záchranáři z místa nehody s otcem jako doprovodem transportovali miminko, další sanitce pak jeho maminku a v dalších vozech poté ještě seniory z druhého vozu.

    "Z místa nehody jsme transportovali kojence k observaci a ženu narozenou v roce 1990 se středně těžkými zraněními na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín. Muže a ženu narozené v letech 1946 a 1949 jsme transportovali s lehčími zraněními do Fakultní nemocnice Bory," doplnila nám informace mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté

Aktualizujeme:

    "Řidič narozený v roce 1946 jedoucí s vozidlem Peugeot ve směru od Lužan do Přeštic z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde levým bokem narazil do levého boku protijedoucího automobilu Subaru řízeného řidičem narozeným v roce 1975. Následně řidič Peugeotu pokračoval v jízdě v protisměru, kde se přední částí a levým bokem srazil s dalším automobilem Subaru řízeným řidičkou narozenou v roce 1990. Za oběma vozy Subaru pak jela řidička narozena v roce 1989, která kvůli nehodám strhla řízení svého vozu Škoda vpravo mimo komunikaci. Dechové zkoušky byly u všech účastníků nehody negativní a nehodou se dále budou zabývat dopravní policisté," uvedl nám mluvčí policie.

Foto: HZS 


Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.