Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič nezvládl řízení a rozmetal ploty dvou domů

Ukázalo se, že auto nemělo na silnici co dělat

24. května 2022 19:59 , aktualizace středa 25. května 08:58

Nehody

      V pondělí 23. května kolem půl osmé večer došlo ve Stráži nad Ohří k dopravní nehodě, při které osobní vůz postupně narazil do plotu dvou domů.
      "Třiadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen jedoucí směrem na Chomutov zřejmě při projetí levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla pozemní komunikaci. Následně měl přední částí automobilu narazit do plotu rodinného domu, od kterého se odrazil a zadní částí vozidla narazil do oplocení vedlejšího domu," popsal tiskový mluvčí policie s  tím, že při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.
       Třiadvacetiletý řidič se po dopravní nehodě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Policisté z dopravního inspektorátu ale na místě lustrací zjistili, že Volkswagen nemá sjednáno povinné ručení a zároveň má neplatnou technickou kontrolu.
       Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto PČR

T2 Reality

Jsme plzeňská realitní kancelář zabývající se prodejem, pronájmem a správou nemovitostí. Našim klientům můžeme nabídnout širokou škálu služeb, mimo jiné třeba designerské služby nebo home staging.