Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při couvání naboural co mohl a poté se sám s autem převrátil na střechu

Kuriózní dopravní nehoda zablokovala ulici Na Souvrati v Plzni

Autor: Karel Aleš středa 22. května 13:10 , aktualizace 14:08

Doprava Nehody

Partner článku – RK Salzmann


     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo v ulici Na Souvrati v Plzni k poněkud kuriózní nehodě, během které se Ford Focus postupně střetl se zaparkovaným přívěsným vozíkem, který následně prorazil plot domu, pak se zaparkovaným vozem Ford a poté se ještě uprostřed silnice sám s autem převrátil na střechu.

     Z místa bylo hlášeno zranění staršího řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco řidiče narozeného v roce 1945 si do péče převzali záchranáři a s lehkým zraněním hlavy ho transportovali do nemocnice.

     Podle informací z místa k nehodě došlo tak, že řidič Fordu Focus couval v jednosměrné ulici vyšší rychlostí, asi po sedmdesáti metrech zřejmě nezvládl řízení a vyjel na levou stranu vozovky, kde narazil do zaparkovaného přívěsného vozíku a Fordu, který odhodil z parkovacího místa několik metrů daleko a sám se s autem převrátil na střechu.

     Okolnosti nehody šetří policisté, kteří u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají. K vyproštění vozu a jeho odtahu musela být povolána specializovaná odtahová služba.


 


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly