Foto

Střet traktoru s osobním autem

Dopravní nehoda na křižovatce ulic Zborovská a Za Rybárnou v Plzni

Autor: Karel Aleš pátek 14. června 13:12 , aktualizace 13:44

Doprava Nehody

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     Dnes před půl jednou odpoledne došlo na křižovatce ulic Zborovská a Za Rybárnou v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz s traktorem.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidičky osobního vozu, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. 

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou ženu, kterou po ošetření na místě transportovali do nemocnice.

      Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidičce vozu Volkswagen jedoucí po Zborovské ulici ve směru z centra nedal přednost řidič traktoru Zetor vyjíždějícího z ulice Za Rybárnou, který uvedl, že si myslel, že žena bude odbočovat.

     Nehoda komplikuje provoz na Zborovské ulici, doprava je v místě nehody řízena kyvadlově. Výjezd z ulice Za Rybárnou je zablokován traktorem.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést pouze to, že u řidiče i řidičky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.