Foto

Muž přebíhal šestiproudovou vozovku, nyní již ví, že to nebyl nejlepší nápad

Při střetu chodec prorazil čelní sklo vozu a promáčkl sloupek

Autor: Jana Holá neděle 9. června 18:39 , aktualizace 18:53

Nehody


     Dnes před polednem došlo v Lobezské ulici v Plzni, nedalekou čerpací stanice OMV naproti Prazdroji, k dopravní nehodě, během které osobní automobil Volkswagen srazil chodce, přebíhajícího frekventovanou vozovku mimo přechod pro chodce.

     Z místa bylo hlášeno zranění muže, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. 

     První pomoc chodci poskytli policisté a zatímco hasiči zajistili místo nehody i řízení provozu. Záchranáři si poté muže převzali do péče a po ošetření na místě transportovali do nemocnice.

     "My jsme si převzali muže narozeného v roce 1988 a se středně těžkým zraněním ho transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů. 

     Podle informací z místa chodec přebíhal šestiproudovou vozovku mimo přechod pro chodce a vběhl řidiči vozu Volkswagen přímo do cesty, takže ten již neměl šanci střetu zabránit.

     Okolnosti nehody dále šetří policisté. 

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!