Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Perníková máma" - fet jezdila prodávat i se svým pětiletým synkem

Kriminalisté sebrali dealerku přímo při prodeji a v autě pak našli její dítě

20. dubna 2023 10:57 , aktualizace 11:20

Drogy


     Kriminalisté delší dobu pracovali na případu výroby a distribuce drog, konkrétně pervitinu. "Žena opatřovala pervitin, který pak prodávala buď sama nebo společně se svým druhem. Na území okresu Plzeň - sever došlo k nejméně 160 případům prodeje pervitinu," popsala nám případ tisková mluvčí policie.

     K poslednímu předání drogy došlo minulý týden a dealerka byla zadržena přímo při činu. Smutné je, že přitom ve vozidle měla i svého teprve pětiletého syna. "Kriminalisté provedli domovní prohlídku i prohlídku vozidla. V bydlišti dvojice byla zajištěna digitální váha, připravené igelitové sáčky, sáček s krystalickou látkou a finanční hotovost. Ve vozidle byl také zajištěn sáček s krystalickou látkou a peníze," pokračovala mluvčí policie.

     "Kriminalisté zahájili trestní stíhání třicetileté ženy a devětadvacetiletého muže, které obvinili ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obvinění jsou stíhaní na svobodě a hrozí jim trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest," dokončila mluvčí policie.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.