Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Eldar Taxi rozšiřuje provoz

Nonstop služba již byla spuštěna, inovace aplikace je ve fázi testování

10. února 2020 22:02 , aktualizace 23:02

     Po pozvolném vstupu do plzeňských nočních ulic se naše partnerská firma Eldar Taxi rozhodla pro rozšíření svých služeb a přiblížení se více zákazníkům, kteří využívají služeb taxi nejen v noci, ale i během dne.
     První a to zásadní změna spočívá ve spuštění nonstop provozu a to od 20. ledna. Od tohoto data jsou Vám jejich řidiči k službám kdykoliv se budete potřebovat přesunout.
     Další změna se týká přímo aplikace Eldar Taxi. Aby už nedocházelo k situaci, že při momentální obsazenosti všech řidičů budete odkazováni na telefonní číslo, vývojáři z firmy Skeleton Software vyvinuli pořadník, který dá Vaší objednávku do pořadí a jakmile se řidič uvolní, okamžitě je upozorněn na další objednávku a vyjíždí pro dalšího zákazníka v pořadí. Vám v tu samou chvíli přijde notifikační oznámení, že taxi je již na cestě a údajem o výsledném čase dojezdu. V současné době už je pořadník ve fázi testování.
     Na stránkách Eldar Taxi a na Instagramovém či Facebookovém profilu budete dál dostávat informace o novinkách.

Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.