Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Dobrý den, jsem ještě větší blbec, než jste doufali!"

Věříte, že je celostátně hledaný schopen dobrovolně přijít na policii, a ještě k tomu s pervitinem v kapse?

pátek 26. ledna 11:41 , aktualizace 14:35

Drogy Zadržení pachatele


     Když nám přišla takhle policejní zpráva, ihned nás jako nadpis článku inspiroval název bláznivé české komedie Víta Olmera "Ještě větší blbec, než jsme doufali".

     Pořádné překvapení a zároveň i pobavení policistům z obvodního oddělení Plzeň-střed připravil včera odpoledne třiapadesátiletý muž.
     "Muž se na oddělení dostavil s tím, že se poznal na fotografii na internetových stránkách policie v databázi hledaných osob a přišel se tedy sám přihlásit," popsala nám začátek značně neobvyklého případu mluvčí policie a pokračovala: "Po muži bylo skutečně vedeno celostátní pátrání z důvodu podezření ze spáchání trestné činnosti majetkového charakteru spáchané mimo Plzeňský kraj."

     Policisté tedy hledaného muže zadrželi a před umístěním do cely podrobili osobní prohlídce, jenže během toho je čekalo pořádné překvapení.

     "Při osobní prohlídce byly u muže v kapse nalezeny tři igelitové sáčky s bílou krystalickou látkou a muž byl navíc pod vlivem drog, kdy měl pozitivní test na amfetamin/metamfetamin, tedy pervitin.
     Policisté sáčky zajistili, poslali na odbornou expertízu a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Případem se policisté samozřejmě nadále zabývají," doplnila ještě mluvčí.

     Pokud myslíte, že tento celostátně hledaný muž na sebe upozornil tím nejoriginálnějším způsobem, tak vězte, že v Chebu měl silného konkurenta:

Celostátně hledaný prováděl striptýz uprostřed ulice

     V úterý 23. ledna krátce před druhou hodinou odpoledne vyjížděli policisté na oznámení o nahém muži, který pobíhal mezi vozy na křižovatce ulic Mánesova a Evropská v Chebu, vbíhal do jízdní dráhy aut a do několika z nich dokonce i udeřil pěstmi.


     "Po příjezdu na místo policisté dvaačtyřicetiletého muže omezili na osobní svobodě a následně ho převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Následnou lustrací zjistili, že byl na muže Okresním soudem v Chebu vydán příkaz k zatčení," uvedl tiskový mluvčí policie a pokračoval: "Policisté u muže provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,64 promile. Dále u muže provedli orientačních test na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s negativním výsledkem."

     Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, kterému muž bude čelit společně s řešením podezření trestného činu majetkového charakteru, kvůli kterému byl v celostátním pátrání. 

Foto k případu z Plzně PČR

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.