Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Otočení vyšlo řidičku draho

Vůz se přetočil přes střechu a cestou porazil lampu

26. června 2018 14:53 , aktualizace 15:47

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes před druhou hodinou odpoledne jela řidička ulicí Na Vápenicích směrem od školy na Štefánikovu ulici v Plzni - Černicích, když se podle všeho otočila pro padající nádobu s květinami na zadním sedadle. Žena najela na obrubník chodníku a ještě strhla řízení, automobil se přetočil přes střechu, srazil lampu veřejného osvětlení a skončil zpět na kolech uprostřed Štefánikovy ulice.
     Otřesená řidička s krvácivým zraněním ruky poté z auta vystoupila a počkala na pomoc, kterou zavolali kolemjdoucí.
     Na místo vyjely všechny záchranné složky, záchranáři řidičku po ošetření transportovali do nemocnice a vrak vozu museli ze silnice odtáhnout hasiči pomocí navijáku.
     "Žena utrpěla vážné poranění horní končetiny. Po nezbytném ošetření byla převezena na chirurgickou ambulanci Fakultní nemocnice Bory," řekl nám tiskový mluvčí záchranářů.
     "Havárii způsobila řidička ročník 1971, která se plně nevěnovala řízení. Dechová zkouška vyloučila přítomnost alkoholu," uvedla tisková mluvčí policie.

     Poděkování patří i všem, kteří na místě havárie pomáhali, jeden ze čtenářů nám přímo napsal:

"Dobrý den,
     chtěl bych prostřednictvím Vaší redakce poděkovat všem lidem, kteří asistovali dnes v Černicích při dopravní nehodě a také velice děkuji operátorovi tísňové linky 155 za profesionální práci a pomoc.
                                                                   S pozdravem Váš čtenář."


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.