Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dnes večer došlo k velmi vážné nehodě

Těžce zraněnou ženu museli na Klatovsku z vraku auta vystříhat hasiči

6. srpna 2019 21:07 , aktualizace středa 7. srpna 12:52

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes večer došlo mezi Rabím a Bojanovicemi na Klatovsku k havárii osobního vozu do stromu.
     "Řidička narozená v roce 1993 u obce Bojanovice na Klatovsku ze zatím blíže nezjištěných příčin vyjela mimo pozemní komunikaci a narazila s vozidlem značky Škoda Octavia do stromu," uvedla tisková mluvčí policie.
     Řidička zůstala ve vozidle zaklíněna a na místo tak krom všech pozemních záchranných složek vzlétl i vrtulník LZS. Ženu z vraku vozu museli vyprostit hasiči a následně si jí do péče převzali záchranáři.
     "Pacientka byla s těžkým zraněním letecky transportována na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli záchranáři.
     Hasiči krom vyproštění zraněné zajistili místo události i pro přistání vrtulníku, provedli protipožární opatření a následný úklid.
     Po dobu zásahu byla silnice mezi Rabím a Bojanovicemi uzavřena. 
     Přesnou příčinou a průběhem havárie se policisté dále zabývají, dechová zkouška s ohledem na zdravotní stav nemohla být provedena a byl vyžádán odběr krve.

Aktualizace
     Příčinou nehody byla rychlost, řidička nepřizpůsobila rychlost jízdy a při projíždění levotočivé zatáčky na mokré vozovce se dostala s vozidlem do smyku, vjela mimo komunikaci a levým bokem narazila do stromu, uvedli dnes policisté.

Foto: Hasiči

 



     


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.