Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič po nehodě z místa ujel a opil se údajně až po ní

Po vypátrání muž nadýchal skoro dvě promile

7. března 2022 12:10 , aktualizace 13:50

Alkohol Nehody

     V sobotu mezi osmou a půl jedenáctou večer došlo v ulici MUDr. Šlejmara v Holýšově k dopravní nehodě, při které osobní vůz Ford Fiesta narazil do zaparkovaného vozu Mitsubishi.
     "Třicetiletý řidič osobního automobilu jedoucí ve směru z Luční ulice do ulice MUDr. Šlejmara nepřizpůsobil rychlost jízdy, při jízdě po rovném úseku dostal s vozidlem smyk, v jehož důsledku narazil do zaparkovaného osobního vozidla Mitsubishi," popsala tisková mluvčí policie a pokračovala: "Z místa dopravní nehody řidič odjel, ale byl vypátrán. Policisté jej vyzvali k dechové zkoušce, která byla s výsledkem pozitivním 1,76 promile alkoholu."
     Podle mluvčí policie řidič požití alkoholu před jízdou nepřiznal, ale tvrdil, že se napil až po nehodě. Proto byl řidič zajištěn a v lékařském zařízení se podrobil dvojitému odběru krve, aby se zjistilo, kolik promile alkoholu mohl mít v krvi v době dopravní nehody. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Foto PČR

 



Jídlonoš

Rozvoz a donáška obědů pro domácnosti a firmy • rozvoz a donáška obědů pro seniory • široký výběr jídel • pokrytí Plzeň a široké okolí