Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při nehodě byla zraněna tříletá holčička

Žena nedala přednost nákladnímu vozu - nehoda dnes dopoledne omezila provoz na silnici z Plzně do Domažlic

31. března 2022 12:37 , aktualizace 12:37

Doprava Nehody

      Dnes před půl jedenáctou dopoledne došlo na Jiráskově třídě v Holýšově k dopravní nehodě, při které se střetl nákladní vůz DAF s osobním vozem Škoda. Ten byl nárazem odmrštěn mimo silnici a narazil do sloupu dopravní značky. 
      "Čtyřicetiletá řidička osobního vozidla Škoda Fabia jela od Stodu a chtěla odbočit vlevo, přičemž nedala přednost v jízdě protijedoucímu nákladnímu vozidlu tovární značky DAF, které řídil pětašedesátiletý řidič, a došlo ke střetu," popsala nehodu tisková mluvčí policie.

      Z místa byli hlášeny tři zraněné osoby včetně dítěte, k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události a provedli protipožární opatření.
      Účastníky si do péče převzali záchranáři, nakonec bylo ale potřeba ošetřit pouze tříletou holčičku, kterou záchranáři v doprovodu matky transportovali k dalšímu ošetření do Fakultní nemocnice Lochotín.

     Požití alkoholu u obou účastníků dopravní nehody vyloučili policisté dechovými zkouškami. Dopravní nehodu dále šetří policisté dopravního inspektorátu v Domažlicích.

     Šetření nehody na místě stále probíhá, úsek je s opatrností průjezdný. 

Foto HZS

Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.