Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Večerní oslava v mateřské školce se zvrhla a tři učitelky se předávkovaly HHC

Incident, ke kterému došlo včera večer v Holýšově, šetří policisté

Autor: Jana Holá sobota 23. března 11:11 , aktualizace úterý 2. dubna 19:27

Drogy Policie Záchranáři

Partner článku – Express servis


     Včerejší večerní oslava v Mateřské školce v Holýšově se poněkud vymkla kontrole. "Byla tam oslava asi deseti lidí, to nevím přesně, ale tři učitelky tam experimentovaly s HHC, přehnaly to a dost se předávkovaly. Dostavily se silné halucinace, pak kolapsové stavy, takže na místo museli vyjet záchranáři," popsal nám zdroj obeznámený s případem.


     Na místo pochopitelně vyjeli nejen záchranáři, ale také policisté. Ve školce, ve které v tu chvíli samozřejmě už nebyly děti, se skutečně nacházely tři intoxikované osoby po požití zřejmě látky HHC.
     Jednu ženu, která nebyla schopna ani komunikace, museli záchranáři transportovat do Fakultní nemocnice Plzeň, další dvě pak do nemocnice Stod.

     "Od včerejšího večera se zabýváme případem intoxikace tří osob v jednom ze školských zařízení, kdy tyto osoby skončily v péči záchranářů. V současné době se zabýváme tím, jak a čím k intoxikaci došlo. Jednalo se o personál školského zařízení a dle zatím zjištěných skutečností mělo k celé věci dojít až po skončení pracovní doby," uvedl nám k případu mluvčí policie.

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.