Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Nehoda u Rokycan uzavřel dálnici D5 v obou směrech

Řidičku jednoho z vozů museli hasiči z vraku vystříhat

31. srpna 2018 21:51 , aktualizace 23:44

Dálnice Doprava Nehody


     Dnes po deváté hodině večer vyrážely všechny záchranné složky na 62. kilometr dálnice D5, kde u sjezdu na Rokycany došlo k dopravní nehodě.
     Pro provoz dálnice se dvě vozidla střetla na tom nejhorším možném místě. Ke střetu došlo na Exitu Rokycany, kde je provoz dálnice sveden do jednoho směru. Okamžitě se tedy dálnice obousměrně zastavila včetně nájezdu od Rokycan a začaly se tvořit dlouhé kolony. Vozidla stále přibývala ze tří směrů, ale bez možnosti kamkoli odjet a tvořila tak překážku nejprve záchranným složkám a pak i vozům odtahových služeb, bez jejichž asistence by samozřejmě provoz být spuštěn nemohl.
     Podle informací z místa k nehodě došlo tak, že řidička vozu Hyundai Santa Fe najížděla na dálnici od Rokycan ve směru na Plzeň a střetla se s od Prahy jedoucím vozem Nissan Primera.
     "Řidička vozu Hyundai dle všeho nedala druhému vozu přednost," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že policisté nehodu stále ještě šetří. 
     Po střetu řidička zůstala zaklíněná ve voze a vyprostit jí museli hasiči. Velitel hasičů nám řekl: "Poté, co jsme vážně zraněnou ženu předali do péče záchranářů, pomáhali hasiči s řízením dopravy a uvolněním dálnice, aby mohl být obnoven provoz."
     Směr na Prahu byl uvolněn do necelé hodiny, ale řidiči jedoucí na Plzeň stáli více než dvě hodiny.



   

Prestol Holding

revitalizace panelových domů • rodinné a bytové domy • monolitické železobetonové konstrukce • developerská činnost