Proč inzerovat právě u nás?

I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Autor: redakce čtvrtek 25. ledna 16:46 , aktualizace čtvrtek 8. února 15:08

     Jsme největší regionální zpravodajský web v Plzeňském a Karlovarském kraji. Možná vás již také napadlo, zda je možná inzerce v tomto webu i pro vás, zda si ji můžete dovolit a jestli dává smysl.

     Potřebné informace k vašemu rozhodování najdete níže a pro vypracování individuálního cenového plánu, nastavení kampaní i způsobů inzerce, nás neváhejte kontaktovat na tomto emailu: obchod@krimimedia.cz

     Krimi - Plzeň se svou návštěvností a dosahem výrazně liší od běžných zpravodajských webů v Plzeňském a Karlovarském kraji, což perfektně ilustrují následující data:

Obliba zpravodajství na Facebooku:

     Naše zpravodajství čtenáře informuje nejen na našich stránkách, ale i na sociálních sítích, zejména na Facebooku, kde jsme na konci roku oslavili 100 tisíc stálých odběratelů, jak jsme informovali v článku Děkujeme vám za nádherný dárek k Vánocům!
     Pro srovnávání přidáváme srovnání stálých odběratelů na Facebookových stránkách nejsledovanějších zpravodajství:

  • TNCZ (v celé ČR)                 322 100 čtenářů
  • iDNES (v celé ČR)                246 200 čtenářů
  • Česká televize (v celé ČR)   192 400 čtenářů
  • Novinky (v celé ČR)             176 200 čtenářů
  • FTV Prima (v celé ČR)          172 500 čtenářů
  • Blesk (v celé ČR)                  152 600 čtenářů
  • Seznam zprávy (v celé ČR)  130 100 čtenářů
  • KRIMI-PLZEŇ (Plzeňsko)     100 000 čtenářů
  • TV ZAK (Plzeňsko)                 22 800 čtenářů
  • Plzeňský deník (Plzeňsko)     10 700 čtenářů
  • QAP (Plzeňsko)                        8 200 čtenářů
  • Plzeň.cz (Plzeňsko)                  2 200 čtenářů

     Printscreen našich dat za rok 2023 a prosinec 2023.

     Ještě zajímavější jsou pak data z nezávislého webu www.similarweb.com - mimochodem, zde si můžete prověřit jakýkoliv web, a to zcela zdarma. Je to velmi dobrý nástroj při porovnávání cen inzerce u různých webů a jejich konkurence.

     Webové stránky Krimi - Plzeň dosahují v ratingu České republiky 476. místa!

     Tzv. country rank, je hodnocení kvality webů a jejich návštěvnosti z celé České republiky.

     Za ještě větší úspěch se dá považovat 26. místo (hned za portálem cz24.news) v žebříčku návštěvnosti a kvality zpravodajských webů v Category rank.

     Category rank je hodnocení návštěvnosti webu ve srovnání se všemi ostatními weby v dané kategorii, v našem případě tedy zpravodajství, v České republice.

     Tento printscreen ukazuje rozložení publika v závislosti na pohlaví a věku.

     Níže pak vidíte nástin toho, jak se k nám naše publikum dostává.

Další důvody proč u nás inzerovat

Budování brandu/značky vaší společnosti:

     Z focus group je zjištěno, že běžný uživatel si z webu Krimi - Plzeň pamatuje asi 3 - 4 inzerenty, oproti naší konkurenci, kde to je většinou jeden inzerent. S 650 tisíci unikátními uživateli měsíčně má Krimi - Plzeň silné monopolní postavení na trhu v Plzeňském a Karlovarském kraji. Tím pádem inzerenti získávají jedinečnou příležitost dosáhnout na publikum v těchto regionech, což je klíčové pro místní i regionální marketingové kampaně.

Cílená návštěvnost:
     S 60% mužskou návštěvností a silnými věkovými skupinami ve věku 25 - 44 let, je Krimi - Plzeň ideální platformou pro inzerenty, kteří chtějí oslovit tento specifický segment populace. To umožňuje efektivní cílení a zvýšení pravděpodobnosti úspěchu reklamní kampaně.

Čerstvé a relevantní informace:
     Jako největší regionální zpravodajský web poskytuje Krimi - Plzeň nejčerstvější a relevantní informace ze světa kriminality, bezpečnosti, dopravy a záchranných složek v Plzeňském a Karlovarském kraji. Redaktoři úzce spolupracují s mluvčími složek IZS.
     Inzerenti, kteří mají zájem o prezentaci svých produktů nebo služeb v rámci těchto témat, a nejen oni, mohou využít vysokého zájmu návštěvníků o tuto problematiku.

Široký dosah:
     Přesto, že náš obsah je specificky zaměřený, má Krimi - Plzeň široký přesah a pokrývá v podstatě všechny věkové, sociální a ekonomické vrstvy.

Důvěryhodnost a spolehlivost:
     Krimi - Plzeň si zakládá na důvěryhodnosti a spolehlivosti v poskytování zpravodajství. Nikdy nepublikujeme neověřené informace a dbáme na to, aby naše články byly kvalitně zpracovány a podloženy spolehlivými zdroji. Tím se zajišťuje, že inzerenti budou spojováni s důvěryhodným médiem, což může pozitivně ovlivnit vnímání jejich značky a produktů.

Flexibilita reklamy:
     Krimi - Plzeň nabízí různé formáty inzerce. Tyto formáty dávají inzerentům možnost zvolit způsob, jakým budou prezentovat své zprávy, produkty nebo služby. Tato flexibilita umožňuje inzerentům efektivně reagovat na své reklamní cíle.

Využití PR reklamy:
     Velmi silným nástrojem webu Krimi - Plzeň jsou PR články. Mohou dosáhnout reálné čtenosti i několika desítek tisíc uživatelů. V případě budování značky jsou velmi silným marketingovým nástrojem.

     Mezi naše významné inzerenty patří jak Policie ČR - Plzeňský kraj, která u nás měla spuštěnou velmi úspěšnou reklamní kampaň, ale například i Raiffeisenbank se svou leadovací kampaní, významná plzeňská realitní kancelář Pubec.cz, či nejstarší realitní kancelář RE/MAX v Plzni, jedna z největších plzeňských advokátních kanceláří CINK a v neposlední řadě autosalon Toyota Dolák.

     Více informací o inzerci a naší finanční skupině i projektu hasicovo.cz najdete na webu: krimimedia.cz.