Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet kamionu s chodcem, na místo míří vrtulník LZS

Chodec utrpěl rozsáhlá a velmi vážná zranění

19. října 2022 11:46 , aktualizace 12:40

Nehody Záchranáři

     Dnes po půl jedenácté dopoledne došlo v ulici Na Přeložce v Horšovském Týně k vážné dopravní nehodě, při které kamion značky Scania řízený polským řidičem srazil chodce.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzhledem ke stavu zraněného chodce byl na místo povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní.
     Hasiči zajistili místo nehody a spolupracovali se záchranáři, kteří si do péče převzali velmi vážně zraněného muže, dopravili ho k vrtulníku, který přistál nedaleko, a ten ho transportoval do nemocnice v Plzni. 

      Okolnosti střetu na místě šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a poté budeme aktualizovat.

Aktualizace:

     "Muže narozeného v roce 1969 transportuje vrtulník LZS se závažným polytraumatem na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň, v tuto chvíli by ale pacient měl být mimo bezprostřední ohrožení života," uvedli nám záchranáři.

     "Řidič narozený v roce 1961 jel ve směru od Draženova na Staňkov, když mu v ulici Na Přeložce mimo přechod pro chodce do jízdní dráhy ze zatím nezjištěných příčin vstoupil chodec narozený v roce 1969," popsala okolnosti nehody tisková mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky na alkohol byly u řidiče i chodce s negativním výsledkem a policisté se nehodou dále zabývají.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!