Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Stále se hledá kočičí kamarád Pipin

Majitelka opakovaně prosí o pomoc při hledání kocourka ztraceného v Radobyčicích

18. ledna 2023 16:03 , aktualizace 16:08

Pátrání Zvířata

     Opakovaně se na nás obrátila čtenářka z Radobyčic s prosbou o pomoc. Rodina již tři měsíce marně pátrá po čtyřnohém členu jejich domácnosti kocourkovi Pipinovi.

Dobrý den,

     prosím tímto čtenáře Krimi-Plzeň o pomoc, můj osmiletý kočičí kamarád Pipin zmizel 25.10. z Radobyčic V Podháji, mohl by možná být v blízkém okolí u někoho doma. Aspoň v to doufám, že není někde venku promrzlý a hladový.
     Pipin je čistě bílý se zeleno-žlutýma očima, má ulomený jeden špičák, nemá čip a je kastrovaný. Je až moc důvěřivý k lidem, dostal se ke mě jako čerstvě narozené kotě, které někdo vyhodil. Nikdy bych ho neopustila.
     Vylepila jsem plakáty v Plzenci, na Radyni, v Losiné, ve Štěnovicích, Liticích, Radobyčicích, Černicích a Koterově, ale zatím to vypadá, že jsou mé snahy marné. Ostatním pěti členům smečky Pipík moc chybí a mě i mým dcerám taky.
     Budu ráda za jakoukoliv informaci, budu ho hledat dokud ho nenajdu, věřím, že je stále na živu a v dobrých rukách. Díky Vašemu sdílení zvýšíte šanci, že se zpráva dostane tam kam má.

     V případě jakýchkoli informací k našemu Pipinovi prosím volejte na telefon 777 295 226, děkuji Kamila 


Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.