Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Pomozte prosím najít Peggyho ze Starého Plzence

První kocourek je již díky vám doma, po dalším se teď nově pátrá

Autor: Jana Holá pátek 23. února 10:54 , aktualizace 10:54

Pátrání Zvířata

Partner článku – Express servis


     Dnes ráno jsme obdrželi skvělou zprávu, že díky našim čtenářům se našel kocourek Doyle, po kterém jsme ve středu zveřejnili pátrání. Zároveň nám ale také přišla zpráva, že se ztratil jiný kočičí mazlíček. Tentokrát kocour Peggy ve Starém Plzenci a majitelům se po něm moc stýská.

Dobrý den,
     obracíme se na Vás s žádostí o pomoc při pátrání po našem kocourkovi slyšícím na jméno Peggy, který šel v neděli 18. února na každodenní obchůzku okolí svého bydliště ve Starém Plzenci a již se nevrátil.
     Peggy je černo-bílý kocour středního vzrůstu. Poznávacím znamením je skvrna ve tvaru srdce na levém boku a černý obojek se stříbrným prošíváním. Na vnitřní straně obojku je také uvedena adresa jeho bydliště.
     Prosím, pokud byste měli jakoukoli informaci o našem kocourkovi, budeme za ni velice rády. Peggy je naším rodinným miláčkem a tyto dny bez něho jsou pochmurné a smutné. Kdyby někdo našeho chlupáče někde viděl, volejte prosím na telefonní číslo 777 696 979.

                             Děkuji Klára


 



Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.