Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Volný pád" po plzeňsku

Konflikt řidiče a řidičky: Hádky, nadávky a pak i rozbití předního skla

9. května 2021 18:02 , aktualizace 22:09

     Dnes odpoledne po páté hodině došlo v Plzni k jen těžko pochopitelnému a samozřejmě zcela zbytečnému konfliktu mezi dvěma posádkami aut, který nakonec musel skončit zákrokem policie. Celá událost připomínala začátek slavného filmu Volný pád s Michaelem Douglasem v hlavní roli, kdy řidiči v horku také povolily nervy...

     Co se vlastně dnes odpoledne stalo, nám podrobně popsala mluvčí policie. Vše začalo před pátou hodinou na křižovatce Lidická x Alej Svobody. Řidička vjížděla na křižovatku s vozem Volkswagen od Fakultní nemocnice Lochotín a chtěla jet směrem do centra. V téže chvíli do křižovatky vjížděl ve směru od ÚMO Plzeň 1 i muž s vozem Škoda a také chtěl pokračovat stejným směrem. Ve škodovce jel řidič narozený v roce 1991 sám, žena narozená v roce 1965 ve VW vezla mladého muže narozeného v roce 1987 a dívku.

      Na křižovatce však došlo k údajnému přestupku a následně i k prvnímu, zatím jen verbálnímu konfliktu, kdy měly padat nadávky z okének údajně obou aut. Kdo začal nám policisté neuvedli a ani to nehraje velkou roli.
     Obě auta pokračovala až ke křižovatce Lidická x Karlovarská, kde oba vozy zastavily na červenou a vše se dál stupňovalo. Z Volkswagenu vyběhl mladý muž v černém tričku a v kraťasech, dle našich informací se mělo jednat o syna řidičky, nadával druhému řidiči a pak mu také udeřil pěstí do předního skla, které po úderu prasklo.
     Padla zelená, obě auta se opět rozjela a řidič Škody o všem telefonicky informoval policii. Vozy pokračovaly do centra a za nimi samozřejmě vyrazily hlídky policistů jak z Vinic, tak i OHS, u Nového divadla obě auta policisté dostihli a zastavili. "Vše zatím řešíme v rovině přestupkového jednání," dokončila mluvčí policie s tím, že šetření události stále probíhá.

Po vydání článku se nám ozvala účastnice a poskytla své vysvětlení incidentu:

     "Vše začalo tím, že řidič vozidla Škoda, který jel za tmavým vozidlem, začal při odbočování přejíždět ze svého pruhu do souběžného odbočovacího pruhu. Kde málem došlo ke střetu do boční strany vozidla VW Passat. Za sprostý slovník a vyhrožování fyzickou likvidací od mladého řidiče vozidla by se nemusel se nemusel stydět ani "dlaždič", slovní roztržka trvala celou cestu až k další křižovatce.
     A asi žádný syn nenechá své matce vyhrožovat fyzickou likvidací a bohužel při uvedeném konfliktu došlo i k zhoršení zdravotního stavu mé nemocné dcery. Takže jsem s policisty
 řešila jak incident, tak i zajišťovala odvoz dcery do nemocnice, protože díky nezodpovědně jízdě mladého řidiče u ní došlo k obnovení blokace zad a také upadla do šoku.
                                       Díky za zveřejnění, s
 pozdravem řidička VW Passat"

.



 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.