Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Po konfliktu v tramvaji skončil v poutech

Agresivní bosý muž s míčem děsil cestující a poté chtěl napadnout řidičku

27. června 2021 16:01 , aktualizace 16:01

Partner článku – Alfa Tactical

     V sobotu večer kolem osmé hodiny došlo v Plzni Bolevci v tramvaji č.1 k výtržnostem. Podle svědků měl bosý muž vyvolávat konflikty s cestujícími, a když se ho řidička pokoušela usměrnit, měl se jí pokoušet napadnout. Evidentně velmi opilému muži se měl na odpor postavit jeden z cestující a řidičky se zastat.
     Na místo jako první dorazili strážníci městské policie a vzhledem k tomu, že muž opakovaně odmítal uposlechnout jejich výzvy, museli strážníci použít donucovací prostředky a muže zpacifikovat. Poté strážníci muže v poutech z vozu vyvedli a podrobili ho dechové zkoušce, která prokázala 2,17 promile.
     Strážníci původně předpokládali i nutnost umístit muže narozeného v roce 1986 k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici, ale vzhledem k tomu, že se uklidnil, začal spolupracovat a za své konání se omluvil, nakonec mohli strážníci od záchytky upustit. Trestu za své chování muž ale samozřejmě neunikne, protože strážníci budou vše předávat k dořešení správnímu orgánu úřadu městskému úřadu.


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.